2024. március 1., péntek, Albin napja

Címke: imre géza

21 cikk 1/3 oldal

Soha ne mondd, hogy soha!

Nem állíthatjuk, hogy ne lenne tömegbázisa a magyar vívásnak: mást ne mondjunk, a selejtezőkkel pénteken megkezdődött országos bajnokságon férfi párbajtőrben 177-en neveztek.

Imre Géza megállította az időt

Imre Géza, a Honvéd vívószakosztályának a sportigazgatója, hivatalosan azonban még nem vonult vissza, és ki tudja, talán még a jövő évi budapesti vb-t is megcélozza.

Nehéz letenni a fegyvert

Könyv jelent meg Imre Gézáról, és a címe – Fehér arany – két szóban visszaadja, hogy a riói olimpia ezüstérmese a négytusos előnyről elveszített döntője után sem dőlt a párbajtőrébe.

Szászék itthon a világ ellen

A hétvégi férfi- és női párbajtőr West­End Grand Prix sajtótájékoztatója után már kötetlenül beszélgetve Szász Emese bevallotta, még most is beleborzong, hogy egy éve éppen ezen a versenyen – a kvalifikációs világkupa-sorozat utolsó állomásán – biztosította be az olimpiai kvótáját.

Boczkó Gábor: veterán vívóból fiatal főtitkár

A párbajtőrözők szakmai bizottságát ezután Imre Géza vezeti majd, a riói bronzérmes csapatunkból Boczkó Gábor pedig már az MVSZ PR- és marketingigazgatójaként dolgozik.

Kőbánya Sportolója-díjat kapott Imre Géza

Kőbánya sportolója 2016 díjjal ismerték el Imre Géza párbajtőrvívó riói olimpián nyújtott teljesítményét, az egyéniben szerzett ezüst-, illetve a csapatban nyert bronzérmet.
21 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.