2019. május 26., vasárnap, Fülöp, Evelin napja

Címke: IMF

245 cikk 1/25 oldal

Lentner Csaba: A magyar gazdaságpolitika önálló

65 évre. Lentner Csaba közgazdász, egyetemi tanár az ECHO TV Napi aktuális című műsorában elmondta: Magyarország Európa egyik legkiemelkedőbb teljesítményeket mutató gazdasága.

Az IMF 2,4 százalékos idei görög GDP-növekedést vár

A Nemzetközi Valutaalap (IMF) tavalyhoz képest gyorsabb idei görög gazdasági növekedéssel számol, ugyanakkor arra figyelmeztet, hogy ezt a célt külső és belső kockázatok veszélyeztethetik.

Ki fogunk tartani

Nem akarjuk és nem fogjuk menedzselni a saját nemzeti, vallási és kulturális identitásunk meggyilkolását. Nem, nem és nem.

Csúcson a világ adóssága

A világ három legeladósodottabb országa az Egyesült Államok, Kína és Japán. A három országra jut a globális adósság csaknem fele, ami felülmúlja a globális GDP-hez történő hozzájárulásukat.

A felzárkózás ígéretes kezdete

Semmit nem várt nagyobb hittel és elszántsággal a rendszerváltó magyar társadalom, mint az évszázadok óta elmaradt felzárkózást a kontinens nyugati országaihoz.
245 cikk 1/25 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.