2024. március 5., kedd, Adorján, Adrián napja

Címke: illés zoltán

6 cikk 1/1 oldal

Nyártól vonja ki a posta a tértivevénycetliket

A jövő év nyarán kezdődhet meg a Magyar Posta Zrt. új, Elektronikus Kézbesítési Rendszerének (EKR) a tesztelése bizonyos településeken, majd ezt szeptembertől folyamatosan az egész országra kiterjesztené a társaság.

Államtitkár: erősíteni kell Magyarország tranzitszerepét

Erősíteni kell Magyarország tranzitszerepét és el kell érni, hogy a külföldi áruk ne csak áthaladjanak, hanem meg is „álljanak és hozzáadott belföldi értékkel gyarapodjanak” az országban – mondta Mosóczi László, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) közlekedésért felelős helyettes államtitkára csütörtökön Budapesten, a Századvég Gazdaságkutató Zrt. logisztikai konferenciáján.

Balog Zoltán: szimbolikus név a Gulág

Az emlékezés megadta a figyelmet és tiszteletet azoknak a honfitársainknak, akik áldozatai lettek a kommunista elnyomó rendszernek – emelte ki a miniszter.

Renegátok a magyar közéletben

A súlyos személyiségzavarokkal terhelt erkölcsi romhalmaz, az igazságkeresés pózában tetszelegve, minden volt már, csak akasztott ember nem.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.