2024. június 25., kedd, Vilmos napja

Címke: illegális bevéndorlás

12 cikk 1/2 oldal

Európa vége

Hogyan is mutatott volna a híradó képein, ha az első bejelentések után vízágyúval, gumibottal szétverik az önmagát üldözöttnek álcázó felajzott csürhét?

Bevándorló nyerte a spanyol karácsonyi lottó fődíját

Sorra kerülnek elő Spanyolországban a keddi karácsonyi lottóhúzás nyerteseinek mesébe illő történetei; csütörtökön egy szenegáli bevándorlóról írt a sajtó, akit nyolc éve, egy, a tengeren hánykolódó csónakból mentett meg a parti őrség, most pedig egyike azoknak, akik részesülnek a 4 millió eurós (1,26 milliárd forint) El Gordo (A Kövér) fődíjból.

A „Nyugat” és mi

Van-e még olyan politikai – társadalmi, kulturális – fogalmunk, amely a valóságot nem valamilyen ideológiai, azaz „a világot milyennek szeretném látni” módon közelíti meg?

A migránsmentes Budapestet szeretik az amerikai turisták

Feltételeket szabnak a hazánkba készülő amerikai turisták a fővárosi szállodáknak. Azt kérik, amennyiben a foglalás és a megérkezés közötti időben „elfajul a migránshelyzet”, kötbér nélkül mondhassák vissza a magyarországi szállásokat – értesült lapunk.

Grazban helyezik el az Ausztriában gyalogló migránsokat

Grazban, egy elhagyott bevásárló központban kialakított menekülttáborban helyezik el azokat a migránsokat, akik gyalog indulnak el Ausztria belseje felé a Sentilj-Spielfeld szlovén-osztrák határátkelőről – tapasztalta a helyszínen az MTI tudósítója.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.