2024. május 26., vasárnap, Fülöp, Evelin napja

Címke: IKEA

21 cikk 1/3 oldal

Az Ikea visszahívja a kisállatoknak tervezett termékét

Az Ikea visszahívja a kisállatoknak tervezett Lurvig vízadagolót, mivel a kutyák és macskák feje beszorulhat a vízadagoló tartályba, és ez fulladással járhat – tájékoztatta az IKEA szerdán az MTI-t.

IKEA: a csoportot nem érinti az uniós vizsgálat

Az IKEA csoportot nem érinti az Inter IKEA Systems B.V. ellen indult uniós vizsgálat, mert az a csoporttól függetlenül működő jogi személy – közölte az IKEA magyarországi vállalata az MTI-vel kedden.

Kórházi gyógyhír

Miközben nálunk egyre rövidülnek a várólisták, a szigetországban már kivárhatatlanok. De az ellenzék továbbra is az kommunikálja, hogy a hazai egészségügybe már csak hálni jár a lélek.

Szolárpanellel bővíti kínálatát az IKEA

A találmány különlegessége, hogy nemcsak megtermeli az áramot, hanem lehetővé teszi annak tárolását is a felhasználók lakásában, házában.

Hírbe hozott nővérek

Hiába jött a gyors cáfolat, hogy csak a szokásos nyári festés zajlik, azért csökkent a kórház forgalma, a „fogékony” médiumokat már nem lehetett megállítani.
21 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.