2023. március 25., szombat, Irén, Írisz napja

Címke: II. János Pál pápa

19 cikk 1/2 oldal

Gondolatok II. János Pálról

Prófétaként előre látta a következő évtizedek során a kereszténység puszta léte ellen bekövetkező támadásokat, s ezek ellenében fogalmazta meg hitét Istenben.

Magyar-lengyel konferenciát rendeznek II. János Pál pápáról

II. János Pál pápává választásának 40. évfordulója alkalmából nemzetközi tudományos konferenciát rendeznek Magyarországon és Lengyelországban – mondta a Nemzeti Emlékezet Bizottságának (NEB) elnöke az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában.

Végveszélyben a keresztény Európa

Ha Európa azon az úton megy tovább, amelyet a nagy pénzemberek és az USA elképzelt, akkor a kontinens menthetetlenül tönkremegy – jelentette ki lapunknak Gyulay Endre nyugalmazott szeged-csanádi megyéspüspök.

Vona Gábor nemzetközi terroristával barátkozott

Az iszlamista Szürke Farkasok egyik meghatározó vezetőjével, a II. János Pál pápa elleni merénylet egyik vádlottjával ápol igen szoros barátságot Vona Gábor, a Jobbik elnöke.

A vádak szerint a pápa merénylőjét segíthette Celebi

A vádak szerint Çelebi kétszer találkozott Agcaval, hogy megtervezzék a merényletet, továbbá 3 millió német frankot fogadott el a gyilkosság finanszírozására egy bolgár titkos szervezettől.

A jogállamiság furcsa értelmezései

Azzal, hogy a bíróságok felülírják a törvényhozói akaratot, a törvényhozói, a bírói és végrehajtói hatalom egyensúlya veszélyes mértékben megbomlott.

Elhunyt Konkoly István volt szombathelyi megyéspüspök

Hétfőn, életének 87. évében elhunyt Konkoly István nyugalmazott szombathelyi megyéspüspök, aki 1987 és 2006 között 19 éven át volt az egyházmegye főpásztora – közölte az MTI-vel a Szombathelyi Egyházmegye sajtószolgálata hétfőn.
19 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.