2022. október 4., kedd, Ferenc napja

Címke: ígéret

10 cikk 1/1 oldal

LÁTVÁNYOS FEJLŐDÉST ÍGÉRNEK A XV. KERÜLETNEK

Nagyon erős a polgári jobboldal támogatottsága a XV. kerületben, erről tanúskodik, hogy egy nap alatt összegyűjtötte a szükséges aláírások több mint ötszörösét a Fidesz jelöltje.

Neymar igéretet tett a brazil szurkolóknak

Neymar, a brazil válogatott csatára elismerte, hogy bizonyos helyzetekben rosszul reagált az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon, és megígérte, hogy megváltozik.

Phenjan tényleg betartja Washingtonnak tett ígéretét

Észak-Korea megkezdte a Szohe rakétakísérleti telep központi létesítményeinek a lebontását, ami az első kézzelfogható jele lehet annak, hogy Phenjan betartja Washingtonnak erre tett ígéretét – közölte műholdas felvételekre hivatkozva a 38 North nevű, washingtoni székhelyű hírportál hétfőn.

Trump kihátrálna a klímaegyezményből

Fejlesztené az amerikai olajipart és a szénre alapuló gazdaságot Donald Trump milliárdos üzletember, a republikánusok várható elnökjelöltje, aki csütörtökön azt is közölte, elnökké választása esetén az Egyesült Államok kihátrálna az április végén aláírt párizsi klímavédelmi egyezményből.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.