2024. május 27., hétfő, Hella napja

Címke: igazság

15 cikk 1/2 oldal

Igazat mond-e az ellenzék?

Az alábbiakban négy állításra adott válaszból egyértelműen kiderül, miért nincs igaza az ellenzéknek a Munka Törvénykönyvének módosítása miatti tiltakozás során.

Tudományos értékek ne sérüljenek!

Azt szeretnénk elérni, hogy a ma­gyarokról az igazat és a magyaroknak is az igazat mondják – nyilatkozta Vizi E. Szilveszter.

Az igazság gyilkosai

Hollandiában kizsebeltek egy nőt. Ez mindennapos történet, sajnos. Mindenhol megesik, tenni ellene nem lehet semmit. Ez a nő Hága polgármestere.

A svédeknek elegük van a torz médiából

A megkérdezettek 54 százaléka állította a svéd Médiatanulmányok Intézetének felmérése szerint, hogy az ország médiája nem mondja el az igazságot.

Az igazságosztó

Vajon ki volt az a kivételes stratéga, aki kitalálta Botka László szocialista miniszterelnök-jelölt „Fizessenek a gazdagok!” feliratú megaplakátját?

Rétvári Bence: a történelem megismerése optimizmussal is eltölthet

A történelem megismerése optimizmussal is eltölthet, hiszen Magyarországon minden elnyomó rendszer megbukott végül – mondta Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára pénteken Budapesten, a Gulágkutatók VII. Nemzetközi Konferenciáján.
15 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.