2019. június 16., vasárnap, Jusztin napja

Címke: időjárás

1154 cikk 1/116 oldal

Sokba kerül a fagyás miatt elfolyó víz

Sokan nem gondolnák, hogy télen mennyi mindenre kell odafigyelni a ház körül, hogy ne érje anyagi kár az ingatlantulajdonost. Ilyen például a vízmérő óra védelme.

Változik az idő a jövő hétre

A jövő héten szárazabb idő, a következő napokban kisebb lehűlés várható, néhol csak 2-3 fokig melegszik a levegő, de vasárnap ismét lehet 10 fokos meleg.

Szaharai por érheti el az országot

A hétvégén, különösen vasárnap jelentősebb mennyiségű szaharai eredetű por érkezhet Magyarország fölé – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat pénteken Facebook-oldalán.

Rendkívüli állapot a hideg miatt

Az Egyesült Államokban az elmúlt napokban több helyen is rekord­alacsony hőmérsékletet mértek, ­Celsius-fokra átszámítva akár 40-50 fokos mínuszokat is.

Súlyos esőzések miatt tizenketten meghaltak Szaúd-Arábiában

Tizenkét ember vesztette életét vasárnap óta a súlyos esőzések miatt Szaúd-Arábia északi és nyugati részén, több mint 270 embert mentettek ki a víz alá került településeken – a szaúd-arábiai hatóságok csütörtökön.
1154 cikk 1/116 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.