2024. június 15., szombat, Jolán, Vid napja

Címke: ideológia

19 cikk 1/2 oldal

Új század elé

Hittünk már téveszmékben eleget, s hitegettek is eleget. Éppen itt az ideje, hogy megnyerjük az új századot, barátaim.

Ideológiai káosz a Jobbikban

Baloldali hívószavakkal hirdette meg a Jobbik új struktúráját Snei­der Tamás, miközben Mirkóczki Ádám nemzeti néppárti irányt ígért szeptembertől.

Kuba nem építi tovább a kommunizmust

A törvényhozás a napokban egy olyan alaptörvény-módosítást fogadhat el, amely lehetővé teheti a magántulajdont, a külföldi befektetéseket és a melegházasságot is.

A gyűlölet prófétái: Marx és Soros

Manapság ismét kísértet járja be Európát, de ez egy másik emberellenes ideológiának, a multikulturális nyílt társadalomnak a kísértete.

Kulturális gyarmat vagyunk

A kommunista hatalomátvétel a magyar történelem ezeréves folytonosságát brutálisabban szakította meg, mint a török uralom.

A túlélés ideológiája

A nyugati ember elveszítette az időérzékelését, mert nem akar foglalkozni a saját végességének, korlátainak ilyesfajta megtapasztalásával.

George Soros és a drogbiznisz

Az Il Giornale nevű olasz lap kellemes színfolt a balliberális olasz médiatérképen. A lapot Silvio Berlusconi testvére, Paolo irányítja.

Tempót váltott a magyar gazdaság

A magyar gazdaság azzal, hogy 4,1 százalék volt a bruttó hazai termék (GDP) növekedése, rácáfolt a hazai balliberális elemzői osztag sokat hangoztatott szólamára.
19 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.