2023. december 2., szombat, Melinda, Vivienn napja

Címke: ideiglenes

7 cikk 1/1 oldal

Demeter Szilárd író a PIM ideiglenes főigazgatója

A Petőfi Irodalmi Múzeum végleges főigazgatói pályázata nyilvános, annak elbírálása után kerül sor a vezetői tisztség betöltésére – áll az Emberi Erőforrások Minisztériuma közleményében.

Ideiglenesen ellenőrzik az ausztriai Tirol tartományba északról és délről belépőket

Ausztria hétfőre virradóra elrendelte, hogy a Tirol tartományba Németország és Olaszország felől érkezők iratait ellenőrizzék, az intézkedés szerint vasárnap éjféltől öt napig vizsgálják a beutazókat az olasz-osztrák határon, a Brenner-hágónál, illetve a német-osztrák határon, a többi között a Kiefersfelden/Kufstein határátkelőhelyen.

Lengyelország júliusban ideiglenesen visszaállítja a határellenőrzést

Júliusban több kiemelkedő nemzetközi eseményre kerül sor Lengyelországban, emiatt ideiglenesen visszaállítják a belső uniós államhatárt átlépők ellenőrzését – hívta fel a figyelmet a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) konzuli szolgálata a honlapján hétfőn közzétett figyelmeztetésben.

Ideiglenes koalíció Ukrajnában

A Petro Porosenko ukrán elnök mögötti tömörülés és a posztjáról távozó miniszterelnök, Arszenyij Jacenyuk Népi Frontjának frakciója alakítana együtt új kormánytöbbséget a parlamentben, és minden bizonnyal kimaradnak belőle a korábbi kisebb koalíciós pártok – tájékoztatott közleményben az államfő pártjának egy képviselője frakciója nevében, amelyet az MTI idézett.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.