2022. január 20., csütörtök, Fábián, Sebestyén napja

Címke: húzóágazat

12 cikk 1/2 oldal

Stratégiai ágazat a gyógyszeripar

A gyógyszeripar Magyarországon közvetlenül 14 ezer embernek ad munkát, közvetve pedig 34 ezer családnak nyújt megélhetést az ágazat.

Szabó Tünde: húzóágazat a sport

Az államtitkár hangsúlyozta, még jobban figyelni kell a sportolókra, hogy megőrizzék egészségüket és megelőzzék a maradandó sportsérüléseket.

Egyre hatékonyabb iparág az idegenforgalom

A kormány 2017-ben elfogadott nemzeti turizmusfejlesztési stratégiája azt a célt tűzte ki, hogy 2030-ig 16 százalékra emelkedjen a régiós szinten is egyre versenyképesebb GDP-hozzájárulás.

Megjelent a több mint 21 milliárd forint értékű turisztikai célú pályázat

Megjelent a Turisztikailag frekventált térségek integrált termék- és szolgáltatás fejlesztése című, 21,4 milliárd forint értékű felhívás a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programban (GINOP) – tájékoztatta Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára kedden az MTI-t.

Hazánk oázis lett Európában

Mára végérvényesen kiderült: az elijesztő propaganda kontraproduktív volt, mivel kíváncsibbá tette a külföldieket hazánk iránt.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.