2019. április 24., szerda, György napja

Címke: Huth Gergely

22 cikk 1/3 oldal

Sajtóklub: A Jobbik nem változott semmit

Szentesi Zöldi László a hangfelvételről azt mondta: vélhetően ez egy stratégiai megbeszélés volt és Sneider Tamás magáról úgy beszélt, hogy milyen elnöknek kell látszania.

Sajtóklub: Politikai skizofréniában szenved a Jobbik

Kettős identitása van a jobbikos politikusoknak. Miközben a tudatuk egyik fele békeszólamokat hirdet és Gyurcsánnyal tesz esküt, aközben a másik énjük jócskán a Kuruc.infónál ragadt.

A U2 énekese szó szerint semmit nem tud rólunk

Szentesi Zöldi László: a rock and roll és a rockzene, különösen ennek a progresszívebb irányzatai, azok a fennálló hatalom ellen szövetkeztek annak idején.

Szabadfogás újratöltve

Ma este 21 órakor kerül újra adásba a Szabadfogás a Hír TV-n, amely komolyan veszi a műsor alapgondolatát: kötöttségek nélkül csapnak össze a legkülönfélébb politikai nézetek képviselői.

Visszafoglalta a jobboldal az elbitorolt Hír TV-t

Három és fél év után szerdán visszatért a Hír TV korábbi vezetése, és személycserékkel megkezdődött az eddig markánsan ellenzéki irányultságú csatorna újrahangolása.

Véget ért egy három évig tartó rémálom

Az eredeti értékrendjéhez visszatérő Hír TV szerda esti hírháttér-műsorában Földi-Kovács Andrea vendége volt Kocsis Máté a Fidesz-frakcióvezetője is.
22 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.