2019. november 21., csütörtök, Olivér napja

Címke: húsipar

19 cikk 1/2 oldal

Kevés a magyar sertés

A sertésárak emelkedésével nő a termelési költség, a kereskedők azonban nem hajlandók drágábban átvenni a húst, illetve a készítményeket.

Húsiparosok: 4,5 százalékkal nőtt a húságazat teljesítménye

Elsősorban a baromfi ágazat átlag feletti növekedésének köszönhetően tavaly 4,5 százalékkal bővült a húságazat teljesítménye, meghaladva az ipar és az élelmiszeripar átlagos növekedését is – közölte Éder Tamás, a Magyar Húsiparosok Szövetségének (Hússzövetség) társadalmi elnöke szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.

Újraindulhat Pápán a feldolgozás

Kifizette az 1,134 milliárd forintos vételárat a hongkongi befektető, így véget ért a Pápai Hús-csoport felszámolása.

Szlovák cég pere blokkolja a Pápai Hús eladását

Hiába érkezett érvényes ajánlat július közepén a Pápai Hús teljes vagyonára, egy folyamatban lévő bírósági eljárás miatt az értékesítés elhúzódhat, veszélybe sodorva 650 ember megélhetését.
19 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.