2024. május 23., csütörtök, Dezső napja

Címke: humorista

11 cikk 1/2 oldal

Vidám percek

Ismét remek krokit rittyentett a Népszavába Charles Gati. A Kelet-Európa-szakértőből lett humorista régi kedvencünk. Az ember nem is érti, hogyan szorulhat valakibe ennyi ömlesztett jópofaság.

Értékrendek között nincs lavírozás

Nacsa Olivér és Bagi Iván úgy vélik, hogy a balliberális oldal főbenjáró bűnnek tartja, ha egy jobboldali értékrendű művész közéleti kérdésekben is megnyilvánul.

Hűség, gyökerek, család

Fiatalon nehéz élete volt, de nem kallódott el. Nem állt előtte pozitív példa, mégis legfontosabb érték számára a család, a hűség. Sikeres humorista, és prózaíróként is kipróbálta magát.

Csúfos pofont kapott Beppe Grillo

A volt humorista kijelentette, hogy az Öt Csillag Mozgalom (M5S) elhagyja az EP-ben a brit függetlenségi párttal közös frakcióját, és a liberálisokhoz csatlakozik.

Szőke András kapta a Karinthy-gyűrűt

Legismertebb mozifilmjében, a Roncsfilmben a most díjazott humorista a VIII. kerületi lét dialógjait mutatta be utánozhatatlanul.

Eljárás indul a német humorista ellen

Zöld jelzést adott pénteken Angela Merkel német kancellár annak, hogy Ankara kérésére Németországban büntetőeljárást indítsanak a török államfőt, Recep Tayyip Erdogant szatirikus költeményben sértegető Jan Böhmermann humorista ellen. Merkel döntése máris hatalmas felháborodást váltott ki Németországban.

Humorista okoz fejfájást Merkelnek

Angela Merkel német kancellár szóvivője bejelentette, hogy Recep Tayyip Erdogan török államfő hivatalosan is panaszt tett Jan Böhmermann népszerű humorista ellen.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.