2023. május 30., kedd, Janka, Zsanett napja

Címke: hozzátartozók

14 cikk 1/2 oldal

Évről évre emelik az ápolási díjat

Ezúttal azok a családok vannak a kormány fókuszában, akik váratlan élethelyzetbe kerültek akkor, amikor gyermekük betegen született, és egyik napról a másikra megváltozott az életük.

Találékonyak a rabok hozzátartozói

Ezentúl kizárólag a börtönboltokban vagy a börtön webshopjában tudnak élelmiszert és tisztálkodási szereket, cigarettát és gyógyszert vásárolni a hozzátartozók.

Többet kell tenni a terrorizmus áldozataiért

Az EU-tagállamoknak többet kell tenniük áldozatsegítő intézkedéseik hiányosságainak pótlásáért, erre hívták fel a figyelmet a terrorizmus áldozatai 13. európai emléknapja alkalmából a terrortámadások túlélőinek és az áldozatok hozzátartozóit tömörítő egyesületeknek a részvételével pénteken Brüsszelben tartott konferencia résztvevői – mondta Kecsmár Krisztián, az Igazságügyi Minisztérium európai uniós és nemzetközi igazságügyi együttműködésért felelős államtitkára az MTI-nek telefonon nyilatkozva.

Perek sorozata várhat az Egyesült Államokra

Az amerikai kongresszus felülbírálta Barack Obama vétóját, és úgy döntött, hogy a 2001. szeptember 11-i terrorcselekmények áldozatainak hozzátartozói perelhetik Szaúd-Arábiát.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.