2022. június 30., csütörtök, Pál napja

Címke: hosszú hétvége

27 cikk 1/3 oldal

Változik a vonatok menetrendje a hosszú hétvége miatt

Változik a vonatok menetrendje a hosszú hétvége miatt: november 1-jén a szombati, 2-án és 3-án az ünnepnapi, 4-én a szokásos vasárnapi menetrend szerint járnak a vonatok – közölte a MÁV szerdán az MTI-vel.

Újabb telt házas hétvége jön

A hosszú hétvégék éve az idei: november elején ismét felfut a belföldi turizmus, a szálláshelyekre eddig érkezett előfoglalások alapján kihasználják a magyarok a mindenszentek körüli munkaszüneti napokat.

Meghosszabbítják az októberi helyközi bérletek érvényességét

Az októberre szóló közúti és vasúti dolgozói és diákbérletek két nappal tovább, november 7-én 24 óráig érvényesek a MÁV, a GYSEV és az autóbuszos helyközi szolgáltatók járatain – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) csütörtökön az MTI-vel.

Megteltek a strandok

Pontos adatot nem kaptunk a strandvezetőktől, de azt elmondták, hogy az ÁNTSZ egy fürdőzőre előírt tíz négyzetméternyi területét sehol sem lehetett betartani.

Elindult a balatoni szezon

Nyári hétvége volt a Balatonnál – akik ott jártak az elmúlt négy napban, ezt saját szemükkel is láthatták. Olyan előfordult már, hogy a legbátrabbak bemerészkednek május elsején a vízbe, de arra emberemlékezet óta nem volt példa, hogy igazi strandidő várta volna a „nyaralókat”, mintha július lenne. Abban bíznak a turizmusból élők, hogy ez így marad egészen augusztus végéig.
27 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.