2024. április 16., kedd, Csongor napja

Címke: hős

10 cikk 1/1 oldal

Drágulhat a baromfihús

Az áremelés az összes baromfihústermék esetében indokolt lenne, egyetlen fajta egyetlen részét sem lehet kiemelni, így a csirkemell esetében éppúgy szükség van a magasabb árakra, mint a kacsacombnál.

Tommy és Mamoudou

Nos, megnéztem a gyerekmentő bevándorló, Mamoudou Gassama hőstettéről szóló filmet. Egyre inkább megerősödött bennem a gyanú, hogy valami nem stimmel ezzel az egésszel.

Elbúcsúztatták a hős francia csendőrt

Álnok ellenségnek nevezte tegnap Emmanuel Macron a dzsihadizmust annak a francia csendőrnek az állami gyászszertartásán, aki a múlt pénteki túszejtéses terrortámadásban vesztette életét.

1956-os emléktáblát avatott Gulyás Gergely a kárpátaljai Csapon

Szűcs Sándornak, a záhonyi vasútállomás 1956-os főnökének tiszteletére avatott emléktáblát csütörtökön a hős vasutas szülővárosában, a kárpátaljai Csapon Gulyás Gergely, az Országgyűlés törvényalkotásért felelős alelnöke.

Hőseink

Nem lehet mindent modellezni. Éppen ezért mindenekelőtt jellemeket kell nevelni, akik, ha eljő a pillanat, és azt kívánja meg tőlük a sors, hősökké nemesednek.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.