2024. július 21., vasárnap, Dániel, Daniella napja

Címke: Hős utca

25 cikk 1/3 oldal

Kigyulladt egy lakás a Hős utcában

Kigyulladt egy lakás Budapest X. kerületében egy Hős utcai társasházban péntekre virradó éjszaka – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel.

Hős utca: a kisajátításban bíznak

Jövő év végére a kőbányai önkormányzat tulajdonába kerülhet a bódítószerek kereskedelméről és önkényes lakásfoglalókról elhíresült Hős utcai lakótömb.

Lassan halad a Hős utca 15. “kiürítése”

Az önkormányzat korábban döntött a házak lebontásáról. Az állam 2,1 milliárd forintot adott a lakások visszavásárlására és a kisajátításokra.

Bekerítik a hírhedt Hős utcai tömböt

Az ellenőrzött beléptetés hozzájárul ahhoz, hogy a Hős utcai két lakóépület ne legyen a drogterjesztők és -fogyasztók kiemelt célpontja.

Razzia volt a Hős utcában

Huszonkilenc embert állítottak elő a rendőrök a Hős utcából, közülük tizennégyet drogkereskedelemmel gyanúsítanak, hatnak pedig kábítószer-birtoklás miatt kell felelnie.

Évszakváltás a Hős utcában

Az elmúlt évben nagyon sok tudósítás, fénykép és videó jelent meg a megállókban várakozó, ücsörgő, földön fekve rángatózó drogosokról.
25 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.