2020. október 20., kedd, Vendel napja

Címke: Horváth László

9 cikk 1/1 oldal

Zenei magyar El Camino

Gálaesttel zárul holnap a Héttorony Fesztivál a Budai Vigadóban. A koncerten Bartók-népdalok lesznek hallhatók régi zongorás és új, cimbalomra átírt kísérettel.

Vízi rendészet: a Balaton messze az ország legbiztonságosabb természetes vize

A Balaton messze az ország legbiztonságosabb természetes vize, ahol a vízi rendőrök idén 147 kivonulással 294 ember éltét mentették meg, a fulladások száma pedig harmadára csökkent tavalyhoz képest – mondta Horváth László, a Balatoni Vízi Rendészeti Rendőrkapitányság vezetője csütörtökön Fonyódon.

Megtalálták a Balatonban eltűnt férfi holttestét

Egy 75 éves külföldi állampolgár a Balaton idei ötödik áldozata, a férfi kedden merült el a tóban, holttestét csütörtökön találták meg – közölte a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság vezetője az MTI-vel.

Világzene szép kilátással

A Budapest Folk Festet okosan szervezték, mert hétköznapokon a megfáradt szülők táncolhatnak egyet, a vasárnap meg teljes egészében családi nap.

Vízirendészet: kiegyensúlyozott a balatoni szezon

Fürdőzés és vízi közlekedés szempontjából is biztonságos, kiegyensúlyozott a balatoni szezon, a nagyobb terhelés ellenére a tavalyihoz hasonlóan alakult a vízi rendőrök mentéseinek száma, akik eddig több mint kétszáz embert mentettek ki a vízből – számolt be Horváth László, a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság vezetője az MTI-nek csütörtökön.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.