2019. július 24., szerda, Kinga, Kincső napja

Címke: Horváth Anna

12 cikk 1/2 oldal

„Európai ítéletek”

Egy majdnem meggyilkolt nőért és majdnem meggyilkolt magzatáért: 1 év 9 hónap, egy muszlim, arab állatnak. S hogy miért kapott 2 év 8 hónapot Horváth Anna, RMDSZ-es politikus?

Feljelentették Horváth Annát, Kolozsvár alpolgármesterét

A romániai Feddhetetlenségi Ügynökség (ANI) összeférhetetlen tevékenység gyanúja miatt feljelentette a romániai korrupcióellenes ügyészségnél (DNA) Horváth Annát, Kolozsvár – tisztségéből felfüggesztett – alpolgármesterét.

Érvényben marad a kolozsvári alpolgármester eltiltása

A kolozsvári táblabíróság elutasította Horváth Anna fellebbezését, így a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) politikusa továbbra sem láthatja el kolozsvári alpolgármesteri teendőit – közölte keddi számában a Szabadság című kolozsvári napilap.

A Fidesz szolidáris Horváth Anna kolozsvári alpolgármesterrel

A Fidesz szolidáris Horváth Anna kolozsvári alpolgármesterrel, és a leghatározottabban elítéli azt a „politikailag egyértelműen motiváltnak tűnő” eljárást, amelyet a Román Korrupcióellenes Ügyészség indított ellene – mondta Gulyás Gergely, a Fidesz alelnöke szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.