2020. október 21., szerda, Orsolya napja

Címke: horror

8 cikk 1/1 oldal

Vérszomjoltás

Halloween környékén nemcsak töklámpások lepik el az ablakokat, de több vámpíros, vérfarkasos, zombis filmet is nézünk.

Országúti mészárlás

A Ryuhei Kitamura által rendezett, alacsony költségvetésű független amerikai film nem sokat vesződik az előzmények bemutatásával, szinte egyből az események közepén találjuk magunkat.

Jó ötletből satnya rémisztgetés

A snapchates face transformation filterekkel eltorzított arcú szereplőgárda története filmnek felesleges, horrornak kettes alá, szezon előtti didaktikus oktatófilmnek viszont csillagos ötös.

Új kultuszfilm: az Örökség

A film még apróbb hibái ellenére is – kicsit lehetett volna feszíteni, vágni, főleg az első felén – ott lesz a misztikus horrorok örökranglistájának elején.

Szentimentális apokalipszis

Hogyan vetkőzi le az ember emberségét, ha beköszönt a világvége? A Cargo több is, meg nem is egy átlagos zombifilmnél.

Egyáltalán nem emlékezetes nyár végi horrorfilmek

Augusztusban előbb az Annabelle 2 – A teremtés, majd az Amity­ville – Az ébredés képkockái előtt lehetett rémüldözni vagy fanyaloni– filmes ízlés, tűrőképesség és vérmérséklet szerint.

A nyolcadik utas: az Élet

Az Élet című űrhorror azok közé a filmek közé tartozik, amelyeknek már akkor tudjuk a végét, amikor jegyet és popcornt veszünk. De nem ez a lényeg.

A horrorfilmek zsákutcái

A legtöbb film azon bukik el, hogy hülyének tekinti a nézőt, azaz olyan logikai rendszert épít fel, amely sehogy sem akar megállni a lábán.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.