2022. június 29., szerda, Péter, Pál napja

Címke: horgászat

14 cikk 1/2 oldal

Természetes vízben...

Elkísértünk a Tiszára egy „amatőr” horgászt. Meg is lett az eredménye. Megtudtuk hol érdemes bedobni a horgot, mikor tudunk ragadozó halat fogni és mikor kapnak a növényevők

Helyüket keresik a balatoni horgászok

A balatoni halászat 2014-től elrendelt megszüntetése óta nincs ellentét a helyi halgazdálkodást ellátó vállalat és a horgászegyesületek között.

Megkezdődött a balatoni haltelepítés

Elsőként a pontyokat költöztették át Magyarország legkedveltebb horgászvizébe a Lelle szomszédságában lévő Irmapusztai Tógazdaságból.

Nébih: ismét lehet pontyra horgászni

Csütörtöktől ismét kifogható a ponty, a garda, a domolykó, a jászkeszeg, a szilvaorrú keszeg, a paduc és a márna, de a kősüllő, a harcsa és a compó horgászata továbbra is tilos – közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) az MTI-vel.

Több hal került idén a Balatonba

A három legkeresettebb halfajon kívül ezer kiló compót, hatvanezer előnevelt harcsát és kétezer egynyaras balint is „felkínáltak” a horgászoknak.

Jövőre sem drágulnak a horgászjegyek

Öt éve nem emelkedik a balatoni területi horgászjegyek alapára, így 2017-ben is ugyanannyit kell fizetni a tóparti hobbiért, mint idén.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.