2022. január 27., csütörtök, Angelika napja

Címke: Honvéd Vezérkar

7 cikk 1/1 oldal

Katonai központ létesül Fehérváron

Januártól összevonnák az Összhaderőnemi Parancsnokságot és a Honvéd Vezérkart, amely több lépcsőben Székesfehérvárra költözne.

Kiderült, miért haltak meg a tűzszerészek

Elővigyázatlanság is közrejátszhatott a hortobágyi tűzszerészbalesetben, a tűzszerészek ugyanis egy különleges bombát akartak elszállítani az egyik mentesítési helyszínről.

Tovább nőhet a terrorveszély

Az illegális migráció továbbra is fokozott terrorveszély-fenyegetést jelent Európa számára – állítja a Honvéd Vezérkar Tudományos Kutatóhely vezetője.

Maradnak a katonai rendészek a közterületeken

A járőrök a Honvéd Vezérkar főnökének utasítása alapján ezután is olyan helyszíneken teljesítenek járőrszolgálatot, ahol nagyobb tömeg megjelenése várható.

Nálunk sem lehet kizárni a terrorcselekményt

Az ISIS-nek azzal kell szembenéznie, hogy elkezdték kiszorítani Szíriából és Irakból, ezért megpróbálják Nyugat-Európába áthelyezni a látványosabb csapásaikat.

Leállíthatatlannak tűnik az Iszlám Állam médiája

A Nyugat nem találta meg a választ a terroristák propagandájára. Az interneten megjelent Magyarország zászlaja is, arra utalva, hogy hazánk is a terroristák lehetséges célpontjai között szerepel.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.