2023. március 26., vasárnap, Emánuel napja

Címke: homoszexuális

20 cikk 1/2 oldal

Két apja lesz egy kislánynak

A magyar alaptörvény 2012 óta, a szlovák alkotmány 2014 óta lényegében kizárja a házasság lehetőségét az LMBTQ-közösséghez tartozó egyének számára, amiként Lengyelország 1997-es alkotmánya is.

Jogellenes Moszkva homoszexuálistörvénye

Az orosz igazságügyi tárca három hónapon belül megfellebbezi az ítéletet, amellyel nem ért egyet – jelentették be pár órával később Moszkvában.

Varadkar, Írország új arca

Leo Varadkart az új nemzedék liberális politikusai közé sorolják, mint Emmanuel Macron francia elnököt vagy Justin Trudeau kanadai miniszterelnököt.

Nem kértek a melegpropagandából

Tizenkét városvezető levetette a melegeket ábrázoló kültéri reklámposztereket, erre válaszul az egészségügyi miniszter beperelte őket.

Lefejezve találtak rá Isztambulban egy szíriai homoszexuális férfire

Lefejezve és borzalmasan megcsonkítva találtak rá egy szíriai homoszexuális férfi holttestére, két nappal azután, hogy a férfinak július végén nyoma veszett Isztambulban – közölte egy homoszexuálisok jogait védő szervezet csütörtökön.
20 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.