2022. november 29., kedd, Taksony napja

Címke: Hóman Bálint

13 cikk 1/2 oldal

Kripták titka

Miniszterelnököt, történészt, repülőtisztet és a biotechnológia atyjaként tisztelt mérnök-politikust is elhantoltak a váci rabtemető jeltelen sírjaiba.

Lukács-búcsúztató

Mikor máskor, ha nem épp a kommunizmus áldozatainak emléknapján rendezzen tiltakozó megemlékezést az újlipótvárosi Lukács György-szobornál a bolsevik filozófus fanklubja?

Zsidó reneszánsz

Samantha Power méltó társa az alkalmatlanságban ENSZ-biztos jordániai herceg kollégájának; s még a muzulmán elfogultság sem menti.

Tovább küzdenek Hóman Bálintért

A múlt heti kudarc ellenére nem adja fel, s minden fórumot végigjár, hogy elérje Hóman Bálint teljes rehabilitálását – mondta a Magyar Időknek Varga István ügyvéd.

Tudomány helyben

Olyan ösztöndíjakra van szükség, amelyek a hazai és nemzetközi tanulmányi versenyeken sikeresen szereplő középiskolások itthoni továbbtanulását segítik.

Vác nem szándékozik szobrot állítani Hóman Bálintnak

Vác vezetésének nem áll szándékában és korábban sem tervezte, hogy Hóman Bálint-szobrot állítson fel közterületen – közölte a városháza kommunikációs szervezete pénteken az MTI-vel.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.