2022. augusztus 9., kedd, Emőd napja

Címke: Hoffmann Henrik

6 cikk 1/1 oldal

Felkészültek a balatoni büfékben az idei szezonra

Jellemzően másfélszeresére nőttek a bérek a balatoni kiemelt üdülőövezetben az elmúlt két-három év során, a munkaerőhiány kezelhető, a vendéglátósok felkészültek az idei szezonra.

Sikeres volt az év első hét hónapja a Balatonnál

Hoffmann Henrik a BTSZ elnöke elmondta, összességében sikeres volt az év az üdülőrégió számára, ahol tovább nőtt a vendégforgalom, és bővült a fejlesztések, programok száma is.

Megdupláznák a bevételt

A kafetéria-rendszerbe tavaly már 91 milliárd forintnyi feltöltés érkezett, amiből 83 milliárd forintot használtak fel a magyar munkavállalók.

Süllőfesztivál, sétahajó, Csárdáskirálynő-jubileum

Az őszi tanítási szünet kezdetéhez, illetve az utolsó októberi hétvégéhez igazodva ezúttal nem kimondottan wellness­programokkal, hanem a felnőtteknek és a gyermekeknek közös élményt nyújtó programokkal várják a családokat a balatoni szállodák, de a Nyitott Balaton rendezvénysorozat eseményeiben sem lesz hiány – mondta a Magyar Idők megkeresésére Hoffmann Henrik, a Balatoni Regionális Turisztikai Szövetség elnöke.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.