2023. október 2., hétfő, Petra napja

Címke: hitelminősítő

61 cikk 1/7 oldal

Pozitívra javították az orosz bankrendszer kilátását

Pozitívra javította az eddigi stabilról az orosz bankrendszer kilátását kedden a Moody's Investors Service, elsősorban az eszközminőségi és tőkemegfelelési mérőszámok javulásával indokolva a lépést.

Rontott a globális kilátásokon a Fitch

A hitelminősítő 0,1 százalékponttal, 3,1 százalékra rontotta a globális gazdaság jövő évi növekedésére vonatkozó előrejelzését. Lépését az amerikai–kínai kereskedelmi viszály hatásaival indokolta.

Pénteken vizsgálja a magyar adósosztályzatot a Fitch Ratings

Ma vizsgálja Magyarország államadós-besorolását a Fitch Ratings, az idén immár másodszor. Londoni elemzők nem zárják ki, hogy a Fitch ezúttal felminősítésre konvertálja a tavaly november 10. óta érvényes pozitív kilátást.

Pénteken vizsgálódik a Fitch

A nemzetközi hitelminősítő idén már másodszor keríti sorra Magyarországot, először március 9-én szerepelt hazánk az idei menetrendben.

Terítéken a hitelminősítés

Ma ismét vizsgálja a magyar államadós-osztályzatot a Standard & Poor’s nemzetközi pénzügyi szolgáltató csoport globális minősítési részlege.
61 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.