2024. július 24., szerda, Kinga, Kincső napja

Címke: HírTV

36 cikk 1/4 oldal

Jakab Péter kivetkőzött önmagából

Jakab parlamenti és televíziós szerepléseiben hisztizik, csapkod, lázad, visszabeszél. Szemtelenkedik. Nem egy felelős államférfi, hanem egy lakli, pattanásos kamasz benyomását kelti.

Szabadfogás újratöltve

Ma este 21 órakor kerül újra adásba a Szabadfogás a Hír TV-n, amely komolyan veszi a műsor alapgondolatát: kötöttségek nélkül csapnak össze a legkülönfélébb politikai nézetek képviselői.

Bayer Zsolt ma este visszatér a Hír TV-be

Több mint 14 éve tűnt fel a Hír TV képernyőjén Bayer Zsolt. 2007-es távozása után most vendégként tér vissza a Péntek 8 egykori műsorvezetője.

Visszafoglalta a jobboldal az elbitorolt Hír TV-t

Három és fél év után szerdán visszatért a Hír TV korábbi vezetése, és személycserékkel megkezdődött az eddig markánsan ellenzéki irányultságú csatorna újrahangolása.

Hazatérés

Szerdán helyrezökkent az idő. A Hír TV nézői, akik a G-nap előtt egy nagy családnak tartották magukat, visszakapták szeretett csatornájukat.

Távoztak Simicska emberei

A személyi váltások oka egyértelműen az, hogy Simicska Lajos úgy döntött, minden érdekeltségét eladja Nyerges Zsoltnak.

Lemondott a Hír Tv elnöke

Fonyó Károly azt követően mondott le, miután a Gazdasági Versenyhivatal jóváhagyta, hogy Simicska Lajos és családja tulajdonában álló üzleti érdekeltségeket Nyerges Zsolt vállalkozó vegye át.

Terjedőben az Alinda-kór

Terjedni kezd egy különleges betegség a magyar baloldali és neoliberális értelmiség körében. Nevezzük ezt a nyavalyát Alindának.
36 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.