2022. augusztus 12., péntek, Klára napja

Címke: hírnév

7 cikk 1/1 oldal

Heller Ágnes celebségéről, múlandóságáról

A titulusok, az ilyen vagy olyan okból való ismertté válás nem feltétlenül jelenti azt is, hogy meghatározóvá válsz a szakmádban, a hazai vagy a nemzetközi kultúrában.

Becsületét védi Svédország

Nem csupán a Svéd Akadémia, hanem egész Svédország nemzetközi hírnevét megtépázhatta az irodalmi Nobel-díj körül kirobbant botrány.

Bájos egymásrahangoltság

A 2013-ban Vági Bence rendező-koreográfus által alapított Recirquel Magyarország első újcirkusz-társulata világszerte hamar hírnevet szerzett.

Drakula nem jött

Gróf Bethlen Anikó több mint két évtizede küzd a Bethlenekért, a birtokokért és Keresd szétrabolt, magára hagyott, majd mégis megmenekített várkastélyáért.

Hírnév, siker, csillogás (2.)

A múlt heti epizódban azt kezdtem el mesélni, hogyan született meg Az Úr Nyolcadik Kerülete című sorozat, onnan folytatom, ahol abbahagytam. …

Hírnév, siker, csillogás (1.)

A szimpátiát artikuláló kedves olvasói levelek mellett elkezdtek feltünedezni komolyabb szándékokat megfogalmazó megkeresések is.

Rétvári Bence: 9,2 milliárd a felsőoktatási Campus Mundi programra

A Campus Mundi Program keretében 2021-ig 9,2 milliárd forintot fordítanak egyebek között a magyar felsőoktatás nemzetközi hírnevének erősítésére és a külföldi hallgatók létszámának emelésére – közölte Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára egy írásbeli kérdésre.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.