2024. április 21., vasárnap, Konrád napja

Címke: Híradó

9 cikk 1/1 oldal

Médiatanács: továbbra is sok a klasszikus bűncselekmény a híradókban

A 2016-os eredmények szerint a hírműsorokban még mindig sok a közélethez nem kapcsolható, klasszikus bűncselekményekről szóló híradás, de mindenhol az előírt húsz százalék alatt maradnak az ilyen jellegű riportok – közölte az NMHH Médiatanácsa pénteken az MTI-vel.

Közel 800 ezren drukkoltak Pápai Jocinak a Dunán

Ez a hétvége sem telt izgalmas és nézett műsorok nélkül a közmédián: szombaton közel 800 embert csábított a képernyők elé Pápai Joci Origo című dala, de szombat-vasárnap az F1 is jól teljesített, ahogyan az Egynyári Kaland második évadának első része is.

Ausztráliában is lesznek magyar híradók

Sikeres és eredményes tárgyalásokat folytattak a Duna Médiaszolgáltató Zrt. vezetői Ausztráliában. Számtalan találkozón, egyeztetésen vagyunk túl, konkrét megállapodásokat kötöttünk – mondta az MTI-nek Dobos Menyhért, a Duna MSZ Zrt. vezérigazgatója.

A Jobbik lett a főszereplő a Hír TV híradójában

A Fidesznek az Echo TV, a Jobbiknak a Hír TV, az MSZP-nek az ATV biztosítja híradójában a legtöbb megjelenési lehetőséget – derül ki a Nézőpont Intézetnek a tavalyi utolsó negyedév híradó-megjelenéseire vonatkozó kutatásából.

A migránsok kedvenc videói: lefejezés, csonkítás és pornó

Bevándorlók elhajigált telefonjai jutottak a köztévé birtokába. A készülékek tartalmai árulkodóak: iszlám hódító propaganda, kegyetlenkedések és nemi aktusok. Tulajdonosaik valószínűleg már Németországban vannak.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.