2024. április 13., szombat, Ida napja

Címke: HIPA

36 cikk 1/4 oldal

Tavaly 96 sikeres projektet zárt le a Nemzeti Befektetési Ügynökség

A Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) tavaly 96 sikeres projektet zárt le, ezek Magyarországnak összesen 3,5 milliárd eurónyi beruházást hozhatnak, és általuk 17 ezer új munkahely jön létre – mondta a Ésik Róbert, a szervezet elnöke a Világgazdaságnak.

Nem lankad a befektetői érdeklődés Budapest iránt

Az előrelépést jól mutatja a világ legnagyobb ingatlan-tanácsadójának elemzése, amely szerint 2010 óta a magyar ingatlanbefektetési forgalom növekedett leginkább a térségben.

Több a magas hozzáadott érték

Egyértelmű elmozdulás figyelhető meg a magasabb hozzáadott értékű beruházások felé, és a magasabb munkaerőköltségek sem riasztják el a befektetőket.

Jelentős verseny volt a BMW-beruházásért

Jelentős verseny volt az országok és a városok között a BMW-beruházásért, Debrecennek és a régiónak kiemelkedő lehetőséget teremt az egymilliárd eurót meghaladó modern autógyári fejlesztés megvalósulása – mondta Ésik Róbert, a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) elnöke szerdán a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.
36 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.