2023. január 30., hétfő, Martina napja

Címke: Hiller

14 cikk 1/2 oldal

Szanyi bezáratná az MSZP-t

Politikai csődnek tartja, hogy pártja három választást bukott, háromszor nyert kétharmaddal a Fidesz. Többször is indult már elnöknek, mindannyiszor alulmaradt.

Palkovics és Hiller az oktatási rendszerről vitatkozott

Az oktatási államtitkár szerint az intézményfenntartás átalakítása az iskolát érdekét szolgálja. Palkovics László erről a Hiller István korábbi szakminiszterrel, szocialista országgyűlési képviselővel folytatott keddi budapesti vitán beszélt. Hiller István ezzel szemben teljesen eltörölné a „Klik jelenlegi rendszerét”. A fórumon szó volt a tankötelezettségről és a pedagógushiányról is.

Hillert jelölheti miniszternek az MSZP

A Fidesz szerint az MSZP miniszterelnök-jelöltje is megnyomta az igen gombot, amikor a szocialisták az oktatásra szánt pénzeket csökkentették.

A kampányban bíznak a szocialisták

Az Együtt, a Párbeszéd, a Modern Magyarország Mozgalom és a DK is egyértelművé tette korábban, hogy a szegedi polgármester aligha lesz az ő jelöltjük is.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.