2024. április 21., vasárnap, Konrád napja

Címke: Hiller István

55 cikk 1/6 oldal

Politikai blöff a CEU távozása?

Bécsbe viszi a CEU az összes amerikai akkreditációjú képzését, ugyanakkor arról tájékoztattak, hogy a Közép-európai Egyetem megőrzi magyar egyetemi akkreditációját, s tíz képzés Budapesten marad

Nem vagyunk szolgalelkűek

Ilyen kijelentéshez már nem is bátorság, hanem elképesztő önteltség, a hazai viszonyok ismeretének a teljes hiánya, a magyar emberek mérhetetlen lenézése, de legfőképpen pofa kell.

Lemond az MSZP-elnökség

Az MSZP elnöke közölte, a Párbeszéddel tovább folytatják „a változás szövetségét”, közösen készülnek az európai parlamenti és az önkormányzati választásra is.

Bizonyíték: a teljes ellenzék lebontaná a kerítést

Kristálytisztán kiderül, hogy a manapság már a migráció és a déli határt védő kerítés kérdésében mélyen hallgató ellenzéki politikusok egykor milyen vehemenciával szidalmazták a kerítést.

Korózs Lajos: A nyugdíjasok pártja vagyunk

Az MSZP programjának számos pontja növelné a szociális kiadásokat, az időseket például a 13. havi nyugdíjjal és az ingyengyógyszerrel próbálják megnyerni.

Célegyenesben a baloldal tárgyalássorozata

Hamarosan lezárulhatnak az egyeztetések az MSZP és a DK között – erről beszélt tegnap Molnár Gyula, az MSZP elnöke és Hiller István, a párt választmányi elnöke.
55 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.