2019. április 24., szerda, György napja

Címke: Hezbollah

65 cikk 1/7 oldal

Izrael a harmadik alagutat találta meg a libanoni határ alatt

Az izraeli hadsereg már a harmadik olyan alagutat találta meg kedden, amely libanoni területről vezet át Izraelbe, és amelyet a Hezbollah Síita szervezet ásott támadó akciókra – jelentette a Jediót Ahronót című újság honlapja, a ynet.

Föld felett járók

Régóta tudja a világ, hogy a jemeni háború Szaúd-Arábia és Irán kihelyezett összecsapása. A szunnita–síita vitában nincs közeledés, így ennek a háborúnak a vége a jövő ködébe vész.

Új, precíziós rakétákra tett szert a Hezbollah

Új, precíziós rakétákra tett szert a Hezbollah, annak ellenére, hogy Izrael mindent megtett ennek megakadályozására – jelentette be televíziós beszédében csütörtökön a libanoni székhelyű síita szervezet vezetője, Haszan Naszrallah sejk.

A Hezbollah és szövetségesei többséget szereztek a libanoni választásokon

A Hezbollah libanoni síita mozgalom és szövetségesei a parlamenti mandátumok több mint felét szerezték meg az előző napi választásokon az előzetes eredmények és felmérések szerint - írta a Reuters hírügynökség helyi politikusokra és hírforrásokra hivatkozva hétfőn.
65 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.