2024. június 25., kedd, Vilmos napja

Címke: Heti Válasz

20 cikk 1/2 oldal

A Heti Válasz után megszűnt a Válasz.hu is

A nyomtatott változatot két hónappal túlélő elektronikus orgánum nem sokkal dél után még néhány új tartalmat megjelenített, de később leállította a kiadó a tartalomszolgáltatás frissítését.

Krokodilkönnyek a Heti Válaszért

Valójában sokkal több ilyen cikk volt a lapban, sokkal olvashatóbb volt annál, mint amit sokan zsigerből gondoltak egy idő után róluk a kormánypárti oldalon.

Simicska Lajos a Heti Választól is megszabadul

Ma jelenik meg a Simicska Lajos érdekeltségében álló Heti Válasz utolsó nyomtatott száma, a hetilap a jövő héttől csak elektronikus formában lesz elérhető.

Megszűnik a Heti Válasz nyomtatott kiadása

Borókai Gábor azt írta, mivel a régi tulajdonos már nem tudja vagy akarja finanszírozni a lapot, új befektető pedig nem jelentkezett, a kiadó csődeljárást kezdeményezett a tulajdonosoknál.

Stumpf András titkos küldetése az ATV-n

Amikor a Magyar Idők lát anomáliákat, akkor egységfrontra lépnek a libsikkel, siratóasszonyok kórusaként ítélik el a „durva hangnemet” és az „alattomos támadást”.

Simicska Lajos kapitulált, megszűnhet a Nemzet

Megszűnhet a Magyar Nemzet és a Lánchíd Rádió – közölte a napilap kiadója kedden. Simicska Lajos médiabirodalmának két orgánumára, valamint a Heti Válaszra az LMP-s Ungár Péter jelentkezett be, a Hír TV-ről pedig állítólag külföldi befektetőkkel tárgyalna Simicska.
20 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.