2022. január 19., szerda, Sára, Marió napja

Címke: Hernádi Zsolt

38 cikk 1/4 oldal

Václav Klaus kapta a Petőfi-díjat

Václav Klaus nemcsak a 30 éve visszaszerzett szabadság hőse, hanem a jelen formálója és a jövő alakítója is, aki még mindig irigylésre méltó lendülettel dolgozik – mondta Schmidt Mária.

Ismét Interpol-listás lehet Hernádi

Meggondolta magát az Interpol, és úgy döntött, lehetővé teszi a Hernádi Zsolt elleni nemzetközi elfogatóparancs megújítását. A Mol Nyrt. elnök-vezérigazgatója korábban már lekerült a szervezet körözési listájáról, de augusztusban Horvátország azt kérte az Interpoltól, hogy újítsa meg a körözést.

Újabb feszültség támadt a Mol–INA-ügyben

A Hernádi Zsolt kiadatására vonatkozó uniós bírósági döntés tiszteletben tartására szólította fel Magyarországot tegnap a horvát igazságügy miniszter.

Megállapodott a Mol, az Audi és az SZTE

Kásler Miklós kifejtette: az a fejlesztés, amely az SZTE-n folyik, olyan lehetőséget teremt a nagy múltú intézménynek, amely története során nagyon ritkán adatott meg.

A piaci várakozások szerint alakult a Mol első negyedévi teljesítménye

A Mol-csoport 158,11 milliárd forint tisztított, kamat-, adófizetés és amortizáció előtti eredményt (EBITDA) ért el az idei első negyedévben, ami 12,6 százalékkal alacsonyabb az előző év azonos időszakában elért 178,09 milliárd forintnál - derül ki a Budapesti Értéktőzsde honlapján pénteken közzétett jelentésből. Az elemzők mintegy 13 százalékos visszaesését vártak.

Hernádi Zsolt marad újabb 5 évre a Mol elnöke

A Mol igazgatósága ismét Hernádi Zsoltot választotta az igazgatóság elnökévé 2023. április 30-ig - közölte a társaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön.
38 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.