2022. szeptember 30., péntek, Jeromos napja

Címke: Henning Berg

8 cikk 1/1 oldal

Pintér Attila egyszerre sír és nevet

„Az egyik szemem sír, a másik nevet” – Pintér Attila nem tudta és nem is akarta meghazudtolni magát a mérkőzés után.

Életlen a kép

Olyan játékosok egész sora, akiket a vetélytársak örömmel látnának a soraikban, Székesfehérvárott perem- és percemberekként várják sorsuk jobbra fordulását.

Egy hosszú esztendő

A kudarcból lehet igazán tanulni. Így hangzik a sport egyik közhelye, ami a labdarúgó Európa-ligától emelt fővel búcsúzó Videotont aligha vigasztalja.

Vidi: kell is, meg nem is az Európa-liga

A székesfehérváriak nehéz helyzetben vannak a hazai pályán elszenvedett 1-0-s vereség után, de nem a Barcelona vagy a Bayern München az ellenfél.

Tudta, hogy megroppannak

Henning Berg bemutatkozása a Vidi-kispadon nagyszerűen sikerült, az FC Zaria Balti elleni Európa-liga-selejtező első meccsének 3-0-s megnyerésével.

Drukkol a magyaroknak a Videoton norvég edzője

Henning Berg, a Videoton május elején kinevezett norvég edzője örül annak, hogy több játékosa a franciaországi Európa-bajnokságon szerepel a magyar válogatottban, és reméli, hogy teljesítményükkel inspirálni fogják a többieket.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.