2022. augusztus 19., péntek, Huba napja

Címke: Hekker

8 cikk 1/1 oldal

Ismét hekkertalálkozót rendeznek Budapesten

Immáron 14. alkalommal gyűlnek össze az etikus hekkerek képviselői Budapesten, Közép-Kelet-Európa IT biztonsági fesztiválján, a Hacktivityn.

Hekkerbotrány: tovább nyomoznak

Továbbra sincs gyanúsítottja annak a három nyomozásnak, amely a BKK e-jegyrendszerének bevezetése után indult.

Három nyomozás még tart

Úgy tudjuk, az egyébként jó képességű és a nyomozók szerint is jóindulatú fiatalember teljes körűen együttműködött a hatóságokkal, beismerte tettét és részben megbánást tanúsított.

Ügyészség: már nem gyanúsított az „etikus hekker”

Már nem gyanúsítja az „etikus hekkert” az illetékes Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség információs rendszer vagy adat megsértésének bűntettével – tájékoztatta a főügyészség szóvivője kedden az MTI-t.

Virtuális fakockák

Az már kiderült, hogy a kormánnyal nem szimpatizáló erők őszre polgári engedetlenségi akciókkal készülnek, de lehet, hogy ezzel a kifejezéssel még finoman is fogalmaztunk.

Súlyos börtönéveket kaphat az „etikus” hekker

A fiatalember a gyanúsítás ellen nem tett panaszt, információnk szerint együttműködik az NNI kiberbűnözés elleni főosztályának specialista nyomozóival, és szabadlábon védekezhet.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.