2024. április 18., csütörtök, Andrea, Lima napja

Címke: Heineken

37 cikk 1/4 oldal

Eldobható pohár növényből

Nagyon kedvezően fogadták a fogyasztók, ezért a Heineken Hungária úgy döntött, folytatja a májusban indított, műanyagmentes poharakat népszerűsítő kampányát.

Megvenné a Heineken gyárait a Csíki Sör

Az Igazi Csíki Sört gyártó cég jelezte, hogy szívesen megvásárolná a holland cég év végén bezáró martfűi és állítólag bezárni tervezett csíkszeredai gyárát.

Valamit valamiért

A mostani jobboldali és a korábbi balliberális kormányok közötti különbség, hogy ezt a hatalmat bizony egyáltalán nem rángatják pórázon a globális nagyvállalatok, bármennyire is szeretnék.

Eltűnik a vörös csillag a kereskedelemből

Megszavazhatja a parlament a lex Heinekent: miután az Európai Bizottság elfogadta az önkényuralmi jelképek kereskedelmi célú hasznosításának tilalmát, elhárultak a jogi akadályok.

Disztribúciós és logisztikai központtá alakítja martfűi üzemét a Heineken

Disztribúciós és logisztikai központtá alakítja át fokozatosan martfűi üzemét a Heineken Hungária a következő 12 hónapban, Martfűről a sörgyártás Sopronba kerül át, miközben a soproni sörgyárban folytatódnak a létszámnövekedéssel is járó fejlesztések – erősítette meg a hvg.hu hírportál információját pénteken a Heineken Hungária az MTI-nek.
37 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.