2022. augusztus 9., kedd, Emőd napja

Címke: háztartási gépek

7 cikk 1/1 oldal

Melyik az igazán takarékos gép?

A Közép-Magyarország régióban ma 10 és 14 óra között lehet benyújtani az Otthon melege program részeként a háztartási nagygépek cseréjére támogatást igénylő pályázatokat.

Indul az Otthon melege

Elsőként az észak-alföldi régióban élők nyújthatják be mától az Otthon melege program keretében a pályázati igényüket új mosó- vagy hűtőgép beszerzésének támogatására.

Elindult a háztartási nagygépek csereprogramja

A 600 millió forintos támogatási keret szükség esetén az igényeknek megfelelően növelhető, legalább 50 ezer pályázatra lehet számítani – közölte Szabó Zsolt államtitkár.

Folyamatosan növekszik a háztartási gépek iránti kereslet

Harmadik éve dinamikusan fejlődik a háztartásigép-piac, a növekvő értékesítések hátterében elsősorban a hűtő- és mosógépcsere-programok, valamint az építőipar lábra állása és a fellendülő ingatlanpiac áll – közölte a GfK Hungária Piackutató Intézet kedden.

Lassul a növekedés a tartós műszaki cikkek piacán

A tartós műszaki cikkek értékesítése az előző negyedévi 4,9 százalékos bővülést követően 3,0 százalékkal nőtt Magyarországon az idei harmadik negyedévben a tavalyi év azonos időszakához viszonyítva, a teljes értékesítési összforgalom 125,1 milliárd forintot tett ki. A növekedés fő motorját a telekommunikáció, valamint a háztartási nagygépek jelentették – derül ki a GfK kutatásából.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.