2024. július 20., szombat, Illés napja

Címke: hazaszeretet

19 cikk 1/2 oldal

Az Európai Unió elitjébe kerülés a cél 2030-ra

Erősítsük meg a hazaszeretet kultúráját, és szorítsuk vissza az öngyűlölet kultúráját, mindebben kulcselem a Nemzeti alaptanterv megalkotása – fogalmazott Orbán Viktor.

A Fidelitast ma is a cselekvő hazaszeretet hajtja

Olyan polgári társadalomért küzdünk, ahol megőrizhetjük kultúránkat, identitásunkat, értékeinket – mondta a kongresszuson Böröcz László a Fidesz ifjúsági szervezetének elnöke.

Orbán Viktor: A magyarok büszkék lehetnek magukra

A miniszterelnök figyelmeztetett: Brüsszelben gőzerővel gyártják a betelepítési programokat, amelyek közös vonása, hogy elvennék a határvédelmet a tagállamoktól.

Győztes hazaszeretet

Az európai bizottsági elnöknek – aki most már egyenesen követeli Orbán Viktor eltávolítását a néppártból – és társainak mind forróbb a lába alatt a talaj.

A hely, ahol élünk

A haza fogalmát nem lehet elmagyarázni senkinek, és nem is kell, mert az nem függ se pénztől, se infrastruktúrától, se munkahelytől.

Nándorfehérvár dicső emlékezete

Nekünk, magyaroknak van egy olyan történelmi eseményünk, amelyre nem lehet nem emlékezni, hiszen több száz éve egész Európában emlékeztet rá minden áldott nap.
19 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.