2023. május 30., kedd, Janka, Zsanett napja

Címke: hazaszállítás

12 cikk 1/2 oldal

Líbia 140 nigériai bevándorló hazaszállítását szervezte meg

A tripoli székhelyű líbiai hatóságok 140 nigériai bevándorló repatriálását szervezték meg légi úton a Nemzetközi Migrációs Szervezettel (IOM) egyeztetve – jelentette kedden a helyszínről az AFP francia hírügynökség.

Hazavinné Berlin a harcosok gyerekeit

A német kormány hazaszállíttatná az Iszlám Állam terrorszervezet soraiban harcoló német állampolgárságú dzsihadisták gyermekeit – jelentette a Süd­deutsche Zeitung.

A légitársaságoknak minden esetben gondoskodniuk kell utasaik hazaszállításáról

A légitársaságoknak minden esetben gondoskodniuk kell utasaik hazaszállításáról, ez alól semmilyen körülmény, sem vihar, sem műszaki hiba nem mentesíti a cégeket – hívta fel a figyelmet a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége (FEOSZ) az MTI-nek pénteken eljutatott közleményében, miután a Ryanair ír légitársaság szerda esti Madridból Budapestre tartó járata Pozsonyban szállt le, és az utasokat a szlovák fővárosban hagyták.

Jövő héten hozhatják haza a kómából felébresztett veronai sérültet

Pénteken egyeztetnek az egyik Veronában ápolt sérült hazaszállításáról; ő az a 30 év körüli férfi, akit kedden felébresztettek a kómából – erről Tamás Róbert, az MH Egészségügyi Központ-Honvédkórház orvosigazgatója beszélt szerdán újságíróknak.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.