2023. február 2., csütörtök, Karolina, Aida napja

Címke: hazaárulás

19 cikk 1/2 oldal

Kövér László: Brüsszel nem irányíthatja Magyarországot

Az Európai Parlament jelenlegi képviselői úgy ítélik meg Magyarországot, mintha az nem tudna dönteni a saját jövőjéről, ezért ők akarják irányítani országunkat – mondta az Országgyűlés elnöke.

Az MSZP tartózkodhat a strasbourgi voksoláson

– Nem leszünk hazaárulók – fogalmaztak a Magyar Idők megkeresésére többen is a szocialisták elnökségében arról, hogy várhatóan milyen álláspontot képvisel majd a párt a kérdésben.

Viszonyunk a hazaáruláshoz

Észrevétlenül, mint minden mást is, újradefiniálták a hazaárulás fogalmát. Pontosabban eltüntették a haza fogalmát, és így azt már nem is lehet elárulni többé.

Boross Péter: Elzüllött az Európai Unió

Rövid távú szemlélet jellemzi az elzüllő Nyugat-Európát a bevándorlással kapcsolatban, pedig civilizációk és népek fulladtak már bele a más identitású, nagy tömegek befogadásába.

Hivatali műveleti izgató

Joggal feltételezhető, hogy egy volt magyar titkosszolgálati vezető, a kormány megbuktatását célzó, tudatosan felépített játszma részeként hazaárulást követett el a napokban.
19 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.