2023. május 28., vasárnap, Emil, Csanád napja

Címke: Havanna

25 cikk 1/3 oldal

Megtalálták a lezuhant kubai repülőgép második feketedobozát

Megtalálták a május 18-án Havanna közelében lezuhant Boieng-737-200 típusú utasszállító második feketedobozát is - közölte péntekre virradóra a kubai állami televízió. A legfrissebb adatok szerint a balesetben 111 ember halt meg, két kubai állampolgárságú nő - életveszélyes sérülésekkel - túlélte a katasztrófát.

Kubai volt a Havanna közelében lezuhant gépen utazók többsége

A Kubában lezuhant utasszállító repülőgépen utazók legnagyobb része kubai volt, kivéve öt másik utast, akiknek állampolgárságát még nem tudták megállapítani, a személyzet hat tagja pedig mind mexikói volt - jelentették pénteken a szigetország állami hírcsatornái.

Havannába érkezett az ENSZ főtitkára

Látogatást kezdett Havannában az ENSZ főtitkára, aki egy nemzetközi értekezlet alkalmából kihasználja, hogy a nemrég hivatalba lépett új kubai elnökkel találkozzon.

Hallhatatlan

Washington még azt is fontolóra vette, hogy bezárja a havannai nagykövetségét, de végül úgy döntött, felére csökkenti az ott dolgozók létszámát.

Tüntető zavarta meg a felvonulást Havannában

Magányos tüntető zavarta meg hétfőn Havannában a szokásos kormánypárti május 1-jei felvonulás kezdetét: az illető egy amerikai lobogót lengetve kirohant a tömegből, és a menet élén futott, amíg a rendőrség le nem gyűrte.

Fidesz: Botka László egy újabb kétszínű szocialista

A Fidesz szerint Botka László egy újabb kétszínű szocialista, aki kampányidőszakban megpróbálja eljátszani a „nép egyszerű gyermekét”, miközben 25 milliós luxusautóval jár és több tízmillió forintot költ luxusnyaralásokra.
25 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.