2024. április 13., szombat, Ida napja

Címke: háttérhatalom

7 cikk 1/1 oldal

A Soros-vírus II. rész

Két hete, a „Soros-vírustörzs” azonosításakor felmerült az ismételt felülvizsgálat szükségessége. A folytatásban a „vírustelepítés” technikáját vesszük mikroszkopikus vizsgálat alá.

Gyengülőben a román „háttérhatalom”

Romániában az alapvető harcot a globalista deep state (mély állam) emberei vívják, akik egy „korrupcióellenes ipart” hoztak létre, megbontva ezzel a pártokat – fogalmazott a Magyar Időknek Iulian Capsali.

„Még nem nyertük meg a választást”

Kövér László szerint az európai demokratikus elitek jelentős része annak a globális háttérhatalomnak az ügynöke, amely csak idejétmúlt korlátként értelmezi a nemzeti kereteket.

Háttérhatalom

A Soroshoz köthető mintegy hatvan magyarországi szervezet számarányát tekintve a teljes hazai civil szféra töredékét teszi ki, mégis döntő befolyást gyakorol a közéletre.

Soros György hatalmi kísérlete

A milliárdos célja egy olyan vízió ráerőltetése a közösségekre, amelyből azok nem kérnek – jelentette ki lapunknak Kovács Zoltán.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.