2024. július 13., szombat, Jenő napja

Címke: határőrizet

42 cikk 1/5 oldal

Jön a trójai faló?

Kilóg a lóláb, kiskezit csókolom! Orbán Viktor a Kossuth rádió 180 perc című pénteki műsorában ezt így fogalmazta meg: „El akarják venni a kapukulcsot Magyarországtól.”

Trump bevándorlási dilemmája

A bevándorlás közel sem egy spontán, ellenőrizetlen vagy korlátlan folyamatot, hanem mindig az amerikai igényekhez igazított és tudatosan kontrollált betelepülést jelentett.

Bakondi: Magyarország bármikor célponttá válhat

A magyar határon felépített kerítés segíthette az Európai Unió és Törökország között később létrejött megállapodást – jelentette ki a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában.

Győzelme esetén Le Pen visszaállítja a határőrizetet

Öt nappal a francia elnökválasztás első fordulója előtt Marine Le Pen, a radikális jobboldali Nemzeti Front elnöke és államfőjelöltje kedden elmondta, hogy megválasztása esetén a legális bevándorlásra tervezett moratórium „néhány hétig” fog tartani, s kérni fogja „a tartalékos katonák behívását, hogy segítsenek a határok visszaállításában”.

Ismét fennakadások voltak a horvát-szlovén határon

Csütörtökön ismét fennakadások voltak a szlovén-horvát határon az Európai Unió azon rendelkezése miatt, amely szerint a schengeni külső határokat átlépőknek módszeres ellenőrzésen kell átesniük – közölte a horvát és a szlovén sajtó.
42 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.