2022. június 29., szerda, Péter, Pál napja

Címke: Harvey Weinstein

15 cikk 1/2 oldal

Szennyvihar

Ha valaki azt kérdezte, hallottuk-e, hogy mi van XY színésszel, nem az futott át az agyunkon, vajon ő lesz-e az új James Bond, hanem az, hogy biztosan róla is kiderült, hogy egy perverz disznó.

Zéró tolerancia

A hatalmi helyzetükkel szexuálisan visszaélőkkel szemben nincs tolerancia. Legyen szó rendező-színész, igazgató-titkárnő, professzor-hallgató vagy akár orvos-nővér kapcsolatról.

Zaklatottak

Magyarországnak is van egy zaklatója: Soros György. Elsőre jo­viális, ősz öregúrnak látszik, ám a jámbor külső mögött spekuláló, ravasz kandúr lapul.

Újabb színésznő vádolja erőszakkal a producert

Annabella Sciorra, a Maffiózók című tévésorozat színésznője a legutóbbi áldozat, aki a The New Yorker magazinnak számolt be arról, hogy a befolyásos producer, Harvey Weinstein megerőszakolta.

„Egy zsúfolt kupleráj”

A legújabb szexbotránnyal nemcsak a hollywoodi színészóriások és a nagybetűs szakma veszíthet sokat, hanem az amerikai Demokrata Párt is.
15 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.