2023. március 27., hétfő, Hajnalka napja

Címke: harckocsi

6 cikk 1/1 oldal

Új harckocsikat vesz a honvédség

A haderő megerősítésének és harci képességeinek további fejlesztése keretében a légierő megerősítése után most a szárazföldi haderőnem megerősítése következik.

Harckocsi és gáztűzhely sok ezer méteren

Az ember azt gondolná, már csak az oxigénszegény levegő, a végtelen hegycsúcsok, az adrenalin és a dopamin az, ami előfordul több ezer méter magasan.

HM: éjszaka harckocsit szállítanak a budai Várba

Az 1956. október 23-ai forradalom és szabadságharc hatvanadik évfordulója alkalmából egy T-34-es harckocsit szállítanak péntek éjszaka a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum (HM HIM) Kapisztrán téri bejárata elé – közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) pénteken az MTI-vel.

Kijev megkezdte a harckocsik visszavonását Luhanszk megyében

Megkezdődött a 100 milliméternél kisebb kaliberű tüzérségi fegyverek, valamint harckocsik visszavonása a frontvonaltól Luhanszk megyében, az ukrán fegyveres erők által ellenőrzött oldalon – jelentette be hétfőn Heorhij Tuka, Luhanszk megye kormányzója.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.