2024. május 23., csütörtök, Dezső napja

Címke: HANGOLÓ

5 cikk 1/1 oldal

Nem kell az utcán maradniuk

Fülöp Attila cáfolta azon sajtóhíreket, hogy heteket kellene várniuk a fedél nélkül élő embereknek ahhoz, hogy bejussanak valamelyik szállóra.

Az alapító atyák nem ezt akarták

„Egyetlen uniós alapító atyának sem az volt a célja, hogy létrehozzon egy olyan szörnyszülött óriást, mint amilyen a brüsszeli intézményrendszer, élén az unió bizottságával” – jelentette ki Szánthó Miklós.

LÁTVÁNYOS FEJLŐDÉST ÍGÉRNEK A XV. KERÜLETNEK

Nagyon erős a polgári jobboldal támogatottsága a XV. kerületben, erről tanúskodik, hogy egy nap alatt összegyűjtötte a szükséges aláírások több mint ötszörösét a Fidesz jelöltje.

KINEK A CSALÁDPEDAGÓGIA, KINEK A GENDER-SZAK

A 90-es évek közepén a Horn-kormány az elsők között szüntette meg a budapesti Tanítóképző Főiskolán addig működő családpedagógiai szakirányt, fölösleges képzésnek minősítve azt.

EGYMÁSRA ÍGÉRNEK AZ ISKOLÁK

Horváth Péter, a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke arról beszélt, hogy törekednek rá, de nehéz úgy differenciálni a tananyagot, hogy az minden diáknak optimális legyen.
5 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.